Dev oyun etkinliği E3, kendini rakiplerinden farklı kılmaya çalışan firmaların tanıtımlarına sahne oluyor. İşte E3 etkinliğinde ortaya çıkan yeni yapımlar, devam oyunları ve fazlası...
 
Forza Horizon 2: Açık-dünya yarış serisinin devam oyunu Forza Horizon 2, Turn 10 Studios tarafından duyuruldu. Selefinden geri kalmayan Forza Horizon 2, 200'ün üzerinde otomobil, 1.000 oyuncu otomobil kulübü, açık-dünya sürüşü gibi özelliklerle geliyor. Forza Horizon 2'nin seriye eklediği yeni özellik ise dinamik hava koşulları. Konum olarak Avrupa'yı temel alan Forza Horizon 2, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek.
 
Assassin's Creed Unity: Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulan Assassin's Creed Unity, oyunculara kendi birliklerini oluşturma fırsatı tanıyacak. Oyun, bu sonbaharda PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek.
 
Evolve: Left 4 Dead serisinin mucidi Turtle Rock Studios, yeni oyunu Evolve'un neye benzeyeceğini E3'te birazcık daha belli etti. Oyun, Left 4 Dead gibi takım oyununa dayanacak ve oyuncular, 4 kişiden oluşan takımlar oluşturabilecekler. Oyunun farklı bir özelliği ise düşman olarak oynayabilmeniz olacak. Evolve, Xbox One, PS4 ve PC için sonbaharda yayınlanacak.
 
Call Of Duty: Advanced Warfare: Advanced Warfare, gelecekte geçecek ve robotlar, exoskeleton giysfiler ve gelişmiş cephanelik gibi özellikler sunacak. Oyun, sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
Dragon Age: Inquisition: Dragon Age serisini geçen 3 senenin ardından yenileyen Bioware, Dragon
 
Age : Inquisition ile bizlere geniş alanları dolaşma ve çeşitli ırklar arasından seçim yapma şansı tanıyacak.
 
Sunset Overdrive: Sunset Overdrive, 8 kişilik cooperative deneyimi sunan, bir açık-dünya oyunu. Oyunda silahlarınızı geliştirip, oyun-içi ödüller kazanabileceksiniz. Sunset Overdrive, sonbaharda çıkacak.
 
Fable Legends: Lionhead Studios'un geliştirdiği serinin son üyesi, oyuncuya kahraman veya kötü karakteri seçme şansı tanıyacak. Oyunda 4 kişinin aynı anda oynayabildiği bir cooperative mod da bulunacak.
Rise of the Tomb Raider: Square Enix ve Crystal Dynamics, geliştirdikleri yeni Tomb Raider oyunuyla piyasayı sarsmaya hazırlanıyorlar. Oyunun 2015'ten önce yayınlanması beklenmiyor.
 
Scalebound: Resident Evil ve Devil May Cry'ın ünlü, tecrübeli yönetmeni Hideki Kamiya, Microsoft ile ilk ortaklığı sonucunda yeni bir oyun çıkarmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında henüz çok fazla şey bilinmiyor, ancak dragonların yardımıyla canavarlara karşı savaşmayı bekleyebilirsiniz.